08 juni 2015

TREND ALERT - lace bralette


Waarschijnlijk hoef ik jullie niet meer te vertellen dat de kanten bralet dit jaar helemaal hot is! Het is een sexy mix van een bh en een crop top (korte top) die ook zeker gezien mag worden. 

Je kan deze bralet op verschillende manieren combineren. In de zomer kan je deze bijvoorbeeld dragen met een short en een kimono erover en voor de wat koudere dagen kan je de bralet dragen onder een blouse of een oversized trui. 

Persoonlijk vind ik de lace bralet prachtig alleen kan niet iedereen zo'n top dragen. Je moet er een goed figuur voor hebben en tevens moet je boezem niet al te groot zijn want volgens mij biedt de lace bralet niet dezelfde ondersteuning als een beha. Als ik een lace bralet zou hebben dan zou ik deze eerder dragen in een warm land tijdens vakantie i.p.v. tijdens een dagje shoppen in de stad ;). Wat vinden jullie van deze trend en zouden jullie een lace bralet dragen?

03 juni 2015

Let's jump

Wat is een jumpsuit toch een geweldige uitvinding! Het staat heel flatteus, je kan het voor verschillende gelegenheden dragen zoals het strand of een avondje op stap en het zit nog eens heerlijk comfortabel!
Welke outfit zou jij dragen?

01 juni 2015

Vintage Romance | H&M


H&M heeft een mooie aanvulling op haar swimwear collectie namelijk de Vintage Romance lijn. Zoals de naam al verklapt, is het glamorous swimwear met bloemenprints en vintage details. Mijn persoonlijke favorieten zijn de bikini hierboven en de bikini helemaal onderaan alhoewel ik de bikini in het lila ook fantastisch vind!